Schoemaker
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Brood.... daar zit wat in!

Brood zit bomvol belangrijke voedingsstoffen en is vooral heel erg lekker! De echte bakker Schoemaker biedt u een totaal assortiment aan brood. Zeer gevarieerd, van bruin tot wit, muesli, pompoenbrood! Bij ons bent u aan het goede adres. Hieronder volgt ons uitgebreide assortiment broodsoorten.

GildeSpelt Extra

GildeSpelt Extra

Een uniek speltbrood met gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in uw  bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

Volkoren Meergranen

Volkoren Meergranen

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

GildeHaver

GildeHaver

GildeHaver is een stevig brood met een licht zoete smaak door de bakkershoning die we toevoegen. Het haver, de haverdesem en een mout op basis van haver geven dit brood een intense smaak. Met vier plakjes GildeHaver per dag krijgt u voldoende beta-glucanen binnen om uw cholesterol aanzienlijk te verlagen.

GildeGraan

GildeGraan

GildeGraan is van oorsprong een Frans brood en heeft in Frankrijk al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen. We bakken dit brood met een wilde korst zodat de krakende versheid goed tot zijn recht komt. GildeGraan is gemaakt van tarwe, rogge, gerst en haver en we gebruiken zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en verschillende moutsoorten in ons recept.

Bruinbrood met Tarwe, Mais en Rogge

Bruinbrood met Tarwe, Mais en Rogge

Dit brood zit boordevol calcium. Dit betekent dat je met drie sneetjes brood al 50% van je dagelijks benodigde hoeveelheid calcium binnen krijgt. En omdat het is gemaakt van meerdere granen en zaden bevat het zelfs meer belangrijke voedingsstoffen dan volkorenbrood. Bovendien bevat het ook nog veel gezonde Omega-3 vetzuren.

Zonnebloembrood

Zonnebloembrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

Snacks

Roggeknar

Een specialiteit van onze bakkerij, en zeker ook van de omgeving is onze beroemde Roggeknar. Dit is een zwaar gevuld vruchtenbrood, waaraan hazelnoten en rozijnen zijn toegevoegd.
     
Roggeknar is ook lekker met roomboter of met een lekker plakje kaas. Of nog lekkerder; roomboter en een plakje kaas.

Roggeknar

Warme snacks

Lekkere trek of gewoon even iets voor tussendoor? Bij ons kunt u terecht voor diverse heerlijke warme snacks, zoals pizza, kaasbroodjes, saucijzenbroodjes enz. Dit is nog maar een kleine greep uit veel meer lekkere snacks, allemaal met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Warme snacks

Belegde broodjes

Lunch, tussendoor of gewoon zin in iets voor de lekkere trek? Met onze belegde broodjes bent u van succes verzekerd. Wij bieden u de keuze uit zachte bolletjes, stokbroodjes, croissants en heerlijke Italiaanse bollen.

U heeft de keuze uit de volgende belegde broodjes:

 

Beleg

Zachte
bolletjes

Stokje of
croissant

Italiaanse
bol

Ham/kaas € 2,45 € 3,05 € 3,70
Eiersalade € 3,05 € 3,55 € 4,15
tonijnsalade € 3,55 € 3,95 € 4,70
Kipkerriesalade € 3,05 € 3,55 € 4,15
Brie € 3,25 € 3,75 € 4,35
Gezond € 3,35 € 3,95 € 4,55
Filet american/ui, tuinkers € 3,55 € 4,25 € 4,75
Rollade € 2,80 € 3,40

€ 3,85

 

Nu ook sandwich prijs vanaf € 3,20

   

Schoemaker, De Echte Bakker

Statenweg 47
7824 CT Emmen
0591-622101
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten